Ciao!

D’Angelo është lumturi! Është nje vend ku mund te ndani momente te bukura me njerezit qe doni. Ne zemer te D’Angelo eshte dashuria per çokollaten. Te gjitha produktet tona jane te bera me dore, me cilesi premium, per te dhuruar nje eksperience te paharrueshme dhe unike.

Shërbim Delivery

Tani mund ta shijoni D'Angelon në shtëpinë ose zyrën tuaj!

Pyetje Të Shpeshta

Nëse porosia online nuk funksionon, ose keni një problem urgjent, ju lutemi telefononi +355 69 977 9669. Nëse problemi nuk është urgjent dhe dëshironi të jepni një koment, ju lutemi na shkruani në instagram dangelo.albania

Shërbimi ynë delivery varet nga vendndodhja juaj, mund të jetë falas ose kundrejt një pagese minimale. Nëse porosisni online, website do të llogarisë automatikisht tarifën delivery bazuar në adresën që ju përcaktoni. Nëse telefononi apo shkruani në WhatsApp për këtë do t’ju informojë një anëtar i stafit tonë

Reth 30-45 minuta, në varësi të vendndodhjes tuaj. Ju lutemi duhet të kuptoni se gjithcka që përgatisim e bëjmë në çast për arsye sepse duam që'iu servirim një produkt të freskët dhe cilësor.

Të gjitha! Shikoni menunë më sipër.

POROSIT TANI

Pikat

Vënd Pune

Provoni një eksperiencë unike,
në një vend unik si D'Angelo!
(18+ me dëshirën për të mësuar)

Kontakt

Mund të na kontaktoni me DM ne instagram.
Ne do t'iu kthejmë një përgjigje sa më shpejt!

Social!